Gå til sidens hovedinnhold

Beckham strålende i Real-fest

David Beckham og de andre superstjernene i Real Madrid gjorde nøyaktig det man forventer av dem: De scoret flere mål enn deres håpløse forsvar slapp inn.

Den tidligere Guingamp-spissen Didier Drogba rakk imidlertid å sette en støkk i hjemmefansen. Etter flott forarbeid av Mido fanget Drogba opp ballen og satte den bak Iker Casillas i Real-buret.

Men Real Madrid lot seg ikke ryste - bare inspirere.

Klassisk Carlos
Tre minutter senere kom Figo til innlegg på høyrekanten. Ballen endte hos Roberto Carlos, som på hel volley skjøt ballen i gresset og opp i motsatt kryss til 1-1. Et mål bare Roberto Carlos kan lage!

Festen var i gang.

Marseille slapp Ronaldo til tre fine sjanser, og VM-kongen ekspederte den siste i mål. Michel Salgado kom til innlegg på høyre side av 5-meteren, og Ronaldo fikk ballen for åpent mål.

I andre omgang viste Real Madrid fram angrepsspill i superstjerneklassen, og David Beckham, Zinedine Zidane, Raul og Ronaldo viste at Real Madrid mot Marseille strengt tatt er hva man på løkka kaller " urettferdige lag".

Beckham som playmaker
Zidane la opp til det tredje målet, dog ikke helt slik han planla det. Zizou stormet mot Marseille-forsvaret, men bommet med den siste berøringen. Det utnyttet Ronaldo, som klemte til på direkten. 3-1.

Beckham sendte Roberto Carlos gjennom med en utsøkt pasning, og den brasilianske venstrelederen sørget for straffespark da han ble felt av keeper Vedran Runje, som slapp billig unna og fikk gult kort.

Turen var kommet til Luis Figo. 4-1.

Daniel van Buyten tok velvillig imot de ledige kvadratmetrene foran Real-målet og headet inn Marseilles andre mål. Marseille var minst to mål for små for Real Madrid.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar