RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beckham-suksess i Madrid

Becham og Zidane med hver sin scoring, og Real Madrid vant...

Sist oppdatert:
David Beckham har så langt vært en sportslig suksess i Real Madrid. - Takket være spillerne rundt meg har jeg kommet opp på et høyere nivå, forklarer Beckham.

Mange var skeptiske til det sportslige utbyttet som ventet da Real Madrid betalte nesten 300 millioner kroner til Manchester United for David Beckham, og ga ham en ukelønn på én million kroner.

Den økonomiske biten viste seg umiddelbart som en suksess.

Klubbens markedsinntekter økte dramatisk, blant annet gjennom et enormt salg av drakter med Beckham og "23" på ryggen, og kjøpesummen er trolig tjent inn for lengst.

Trives sentralt
Men også på banen har Beckham-kjøpet vist seg vellykket. Englands landslagskaptein får skryt for sin arbeidsmoral og sine mål. Søndag scoret han med et praktfullt skudd i krysset fra 25 meter da Real Madrid slo Albacete 2-1.

Se Beckhams mål gratis på web-TV her.

- Da jeg kom til Real Madrid ble jeg tvunget til å bevise for folk at jeg virkelig kan spille fotball. Jeg er helt klart en fotballspiller mer enn noe annet, for nå spiller jeg i et av verdens beste lag, sier Beckham ifølge Aftonbladet.

Den svenske avisen rangerer Beckham blant verdens ti beste midtbanespillere.

- Forhåpentligvis kan jeg fortsette å spille bra, for jeg liker virkelig byen, spillerne og måten fansen fikk meg til å føle meg velkommen på, sier 28-åringen. Han trives i den sentrale midtbanerollen han har i Real Madrid.

- Jeg spilte på høyresiden i United og på landslaget i mange år. Dette er en forandring jeg liker.

TV 2 Nettavisen sender flere kamper fra Primera Division direkte på web-TV (betaltjeneste) hver helg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere