RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beckham tilbake i trening

David Beckham, her under Martin Keowns testimonialkamp 17. mai, får kritikk for sin nyeste tatovering.
David Beckham, her under Martin Keowns testimonialkamp 17. mai, får kritikk for sin nyeste tatovering. (Foto; AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
David Beckham var tilbake i trening for England torsdag. Men fire forsvarsspillere måtte stå over treningen på grunn av skade.

Englands landslagskaptein avslørte etter tirsdagens 1-1-kamp mot Japan at han ikke hadde trent skikkelig på ti dager, etter at han fikk en smell i høyreankelen under spill for Real Madrid tidligere i vår.

Men hverken Beckham selv eller trener Sven-Göran Eriksson anser skaden som alvorlig.

Verre er det med situasjonen blant forsvarsspillerne. England måtte reise til EM uten Jonathan Woodgate, Rio Ferdinand og Gareth Southgate, som er skadet eller suspendert.

Torsdag stod Sol Campbell, John Terry og brødrene Phil og Gary Neville over treningen. Campbell er lyskeskadd, Terry har en sår knehase, Gary Neville fikk en smell mot Japan mens Phil Neville hadde feber.

Alle fire er ventet tilbake i full trening ganske snart.

England møter Island på lørdag i den siste treningskampen før de møter Frankrike i åpningskampen i Lisboa 13. juni.

- Jeg er sikker på at dette ikke er alvorlig, men vi vil absolutt ikke ta noen sjanser på lørdag. David Beckhams ankelskade er slett ikke alvorlig. Hvis du tenker på 13. juni, er den i alle fall ikk det, sier Eriksson til BBC.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere