RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(SCANPIX)

Beckham vil spille VM i 2010

Sist oppdatert:
David Beckham nøyer seg ikke bare med å spille EM for England i 2008. Nå vil han spille VM i Sør-Afrika to år senere.

Selv om Beckham i 2010 vil være 35 år mener han at han kan gjøre en jobb for «Three Lions» også i det neste VM-sluttspillet.

- Jeg tror jeg fremdeles kan spille i mange, mange år på toppnivå. Mange ting kan endre seg, men jeg føler jeg kan fortsette flere år fremover, fastslår Beckham, ifølge The Sun.

Super-comeback
Han gjorde comeback for England i vennskapskampen mot Brasil forrige fredag, og fulgte opp med en ny praktkamp i EM-kvalifiseringskampen mot Estland onsdag denne uken.

Til sommeren forlater han superklubben Real Madrid til fordel for amerikanske LA Galaxy - men mener det ikke hindrer ham i å spille landskamper for England.

Og LA Galaxy vil ikke hindre fotball-ikonet i å spille landskamper.

- Blir han tatt ut i troppen for England, ja, så vil vi kjøre ham til flyplassen, fastslår LA Galaxy-manager Alexi Lalas.

- Det er en ære for ham å spille for England, og det er en ære for LA Galaxy, at en spiller hos oss blir tatt ut i Englands tropp, sier Lalas.

Gerrard vil ha Becks til EM
Beckhams lagkamerat på England Steven Gerrard er sikker på at den tidligere Manchester United-spilleren får spille EM.

- Vi vil ha Becks med i Euro 2008. Fortsetter han på det nivået han er nå, kan jeg bare ikke se at han ikke blir tatt ut til EM, sier Gerrard, ifølge Reuters.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere