*Nettavisen* Sport.

Beckham vil være OL-kaptein

London (NTB-DPA): David Beckham vil gjerne være kaptein for Storbritannias fotballag under sommerens OL-turnering.

36-åringen avslørte nylig at han har skrevet under på en ny kontrakt med Los Angeles Galaxy og vil være aktiv i minst to år til. Beckham forteller at han har diskutert muligheten for et landslagscomeback med Storbritannias trener Stuart Pearce.

- Jeg ville elsket å være kaptein. Jeg har ledet landet mitt tidligere og vet hvor spesielt det ville vært å gjøre det samme i OL. Det er OL i Øst-London, hvor jeg vokste opp, og jeg er opprømt over at jeg, forhåpentligvis, blir en del av det, sier Beckham.

- Jeg har hatt samtaler med Stuart Pearce, og så lenge jeg er frisk og i form, håper jeg å bli tatt med på laget, legger han til.

Avtalen med Galaxy innebærer at midtbanemannen kan reise for å spille i OL dersom han blir tatt ut. Til tross for sin høye alder, har mannen med den beryktede høyrefoten ingen planer om å gi seg.

- Jeg føler meg fortsatt ung og vil fortsette å spille så lenge jeg kan. Jeg elsker det, både trening, kamper og å være en del av et lag. Den nye kontrakten gjelder til jeg er nesten 39, og deretter får vi se, sier den tidligere England-kapteinen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag