RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Beckhams første på to år

Men en streik i undergrunnsbanene kan gi «comeback» for halvtomme tribuner.

Den tidligere landslagskapteinen har vist seg verdig til å starte kamper igjen for England for første gang på mer enn to år. Enten Beckham eller Shaun Wright-Phillps starter Andorra-kampen, sier landslags-sjef Fabio Capello til Times Online.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Gareth Barry suspendert
Beckham kan starte kampen i Gareth Barrys posisjon på midtbanen, siden han er suspendert til denne kampen.

Han kan dermed ta plass på banen med bestekompis Gary Neville. De to ringrevene har til sammen 196 landskamper og har feiret 68 bursdager skriver den samme avisen i en kommentar. I tillegg er det også stor sannsynlighet for at erfarne spillere som John Terry, Ashley Cole, Frank Lampard, Steven Gerrard, Emile Heskey og Wayne Rooney spiller. Det blir også gitt utrykk for at mot en nasjon som Andorra, er det på tide å slippe de unge til.

Andorra, som er ranket som nr 196 i verden er et av Europas dårligste lag. De har bare vunnet en kamp tidligere, mot Norges VM-kvalikmotstander Makedonia. Med denne statistikken in mente mener Times Onlines kommentator at England kan godt la både andre og tredjevalgene få prøve seg og heller bytte inn de mer erfarne hvis de unge skulle rote det til.

Streik kan gi supporterproblemer
Det er uklart hvor mange supportere som kommer til å være på plass som følge av en streik i undergrunnsbanene i London. FA har valgt å gi pengene tilbake til folk som ikke klarer å komme seg til stadion. Det er meldt at det er solgt 70.000 billetter til dagens kamp.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere