Gå til sidens hovedinnhold

Beckhams sønn trener med Chelsea

Spillere og foreldre fikk hakeslepp da David dukket opp på sidelinjen.

Da David Beckham dukket opp på Chelseas treningsfelt, startet spekulasjonene om en sensasjonell overgang til Stamford Bridge.

Det viste seg imidlertid at det er superstjernens sønn, Brooklyn, som er på prøvespill i klubben.

Spillere og foreldre ble forbauset da de så den tidligere Manchester United- og Real Madrid-stjernen på sidelinjen, mens han heiet fram sin 13 år gamle sønn i kamp med jevnaldrende.

- Brooklyn er som alle andre tenåringer med en ambisjon om å bli fotballspiller. Han har akkurat returnert til England og ville se hvordan han klarte seg, sier en kilde til Daily Mail.

13-åringen spilte for LA Galaxys U14 lag da pappa Beckham spilte for klubben. Beckham har tidligere uttalt at han, akkurat som sin far, er veldig ærlig mot sine barn når det gjelder fotball.

- De spør alltid «spilte jeg bra?» og jeg sier «du gjorde det greit, men kunne gjort det bedre», sa han til The Times.

Beckham er nå ledig på markedet etter at han forlot LA Galaxy, og har tiltrukket seg interesse fra blant andre QPR, West Ham, Monaco og Paris Saint-Germain.

Familien Beckham bor nå i London etter at Davids kontrakt med LA Galaxy gikk ut i desember.

Til tross for spekulasjonene som fulgte med familiens tilstedeværelse på Chelseas treningsfelt, er det fortsatt usikkert hva som blir David Beckhams neste klubb.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1wxqiz1xi92mp108gl88s8wwnn', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1wxqiz1xi92mp108gl88s8wwnn', 'eplayer14');

Kommentarer til denne saken