*Nettavisen* Sport.

Becks-bok i boks

Foto: (SCANPIX)

Helt siden han var 11 år har David Beckham blitt tippet til å bli en verdensstjerne. Nå er boken om fotballstjernens liv lansert.

12.09.03 21:50

Spesielt takker David Beckham sin far og mor for det han har oppnådd i livet.

- Den ene står der borte, min mor, og den andre personen er hjemme, min far, sa 28-åringen da han i Madrid fredag lanserte selvbiografien "David Beckham: My Side".

- Det vanskeligste kapitlet å skrive var nok det om skilsmissen mellom mor og far, sa England-kapteinen, som er blitt dyrket som en gud i Manchester United og nå i Real Madrid.

Skjedd mye

David Beckham har opplevd mye hittil på fotballbanen. England-kapteinen blir ble blant annet drapstruet etter å ha blitt utvist for England i fotball-VM.

- Det har skjedd svært mye i livet mitt, men akkurat dét hadde jeg ingen kontroll over. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, sa en åpenhjertig Beckham, ifølge NTB-Reuters.

50 land

Biografien skal utgis i 50 land, og lanseres blant annet i USA 25. september.

- Det er vanskelig å fatte hvorfor det er en slik voldsom interesse rundt livet mitt, men jeg klager ikke. Det er smigrende at så mange mennesker er interessert i meg og mitt liv, sa Beckham.

Det har vært en rekke "lekkasjer" fra biografien. Blant annet har det vært fokusert på Beckhams forhold til Manchester United-manager Alex Ferguson.

Men på pressekonferansen i Madrid fredag sa Beckham at forholdet til gamlesjefen er mye bedre enn det som hittil er kommet fram.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.