*Nettavisen* Sport.

Becks på nattklubb til fem

Foto: EPA PHOTO EFE/Paco Campos

David Beckham skaper overskrifter igjen etter at han ble sett på byen sammen med flere andre Real Madrid-spillere klokken fem om natten.

26.09.03 12:08

Ifølge Aftonbladet har Becks den siste uken blitt observert flere ganger på byen i Madrid etter midnatt. Nye bilder viser fotballstjernen som forlater nattklubben Avenox klokken fire om natten.

Sammen med flere andre Real-spillere, blant dem Roberto Carlos, dro han videre til nattklubben Kapital. Med i selskapet fantes også flere kvinner. Fem om morgenen forlot Becks det lystige laget og dro hjem.

Dette bare dager etter at David og Victoria Beckham har gått offentlig ut og avkreftet at forholdet deres er i en krise. Ifølge spanske aviser skal fru Beckham være særdeles misfornøyd med livet i den spanske hovedstaden. Itillegg får hun på pukkelen for å være sur og grinete og nekte å snakke spansk.

Om pub-til-pub-runden har satt sitt preg på spillerne kan du se på TV 2 og på web-TV lørdag kveld. Valencia - Real Madrid går direkte på web-TV klokken 21.30 og i opptak på TV 2 klokken 23.05.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.