Gå til sidens hovedinnhold

- Bedre enn Rob Friend

Molde skal ha lagt inn et bud på rundt fem millioner kroner på en haitisk spiss.

Ifølge Romsdals Budstikke skal Molde ha lagt inn et bud på 800.000 dollar, rundt fem millioner norsk kroner, for den haitiske landslagsspissen Jean Philippe Peguero. Molde har lenge jaktet en ny spiss ettersom kanadiske Rob Friend forsvinner i slutten av juli, og nå ser det ut som om Molde har funnet sin mann.

– Han er bedre enn Rob Friend, sier den gamle storscoreren, New York-trener Mo Johnston til nyhetsnettstedet BigAppleSoccer.

Den haitiske landslagsspissen har scoret seks mål på syv kamper for Major League Soccer-klubben New York Red Bulls. Han har kun vært i klubben et halvt år, og har overrasket stort med sin målteft. Det har også gjort at spilleren selv skal være motvillig til å forlate klubben.

– Jeg ser ikke etter andre muligheter enn å fortsette her. Det eneste jeg har fokus på er å hjelpe laget til en bedre tabellsituasjon, for jeg liker å spille her, sier spissen selv til det amerikanske nettstedet. Likevel er det klubben selv som bestemmer om en spiller skal selges eller ikke, og da hjelper det lite at verken Peguero eller trener Mo Johnston ønsker at spissen skal forlate New York Red Bulls.

Molde har for tiden Pape Pate Diouf, Madiou Konate og Rob Friend av spillere utenfor EU-kvoten. Sistnevnte forsvinner til Heerenveen 23. juli, og Molde-trener Arild Stavrum er ikke bekymret for at nasjonaliteten til sin eventuelle nyervervelse.

- Vi er i utgangspunktet ute etter gode spillere, hvor de kommer fra spiller mindre rolle, sier han.

Uten at Molde-treneren vil bekrefte at klubben er på jakt etter Jean Philippe Peguero.

– Jeg vil ikke kommentere navn, eller hvem vi jobber med. Vi har hele veien jobbet med å finne nye spillere, og det gjør vi fortsatt, sa Stavrum til Romsdals Budstikke søndag kveld.


Peguero har spilt ti kamper for det haitiske landslaget og har en kontrakt som varer ut 2008-sesongen. Til nettstedet NYNJsoccer understreker spissen at «han er lykkelig der han er, og leter ikke etter andre alternativ».

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken