Gå til sidens hovedinnhold

Begge herrelagene ute i 16-delsfinalen

Ingen suksess for de norske sandvolleyguttene.

Både Iver Horrem/Geir Eithun og Morten Kvamsdal/Øivind Hordvik røk ut av Stavanger Major i sandvolley i 16-delsfinalen lørdag.

Kvamsdal/Hordvik møtte førsteseedede Alison/Bruno fra Brasil lørdag morgen. Selv om det norske laget yppet seg litt i det andre settet, var de et nummer for små for Brasil, som vant 21-14, 21-16.

- Vi kom aldri opp mot vårt aller beste. Det trenger du mot et lag som Brasil. Men det har vært en god erfaring for oss å være med her i Stavanger, sier de to.

Østerrike vant det første settet 21-15, mens det andre settet ble jevnere, og Horrem/Eithun spiste seg nær østerrikerne etter en litt dårlig start. Mot slutten var avstanden bare to poeng på stillingen 17-15, men Norge klarte aldri å hente inn ledelsen. Dermed vant Østerrike dette settet 21-17 og kampen 2-0.

– Vi kom aldri skikkelig i gang, og klarte ikke få den energien vi hadde fredag, sier Eithun.

– Vi havnet bakpå fra start, og de gangene vi var nær ved å få kontakt, plukket Østerrike poeng. Da blir det tungt, følger Horrem opp.

Han medgir at en 17.-plass var litt i underkant av hva de to hadde håpet på i Stavanger.

Turneringen fortsetter med kvartfinaler for menn lørdag, semifinaler for kvinner og finale kvinner. Søndag avsluttes Stavanger Major med semifinaler og finale for menn.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken