RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Behandles som rockestjerne

Foto: Thomas Bjørnflaten (Scanpix)
Sist oppdatert:
Over 30 grader, hvite strender, eksklusive hoteller og en råsterk seier over Nicolas Lapentti (65 i verden). Norges beste tennisspiller, Jan Frode Andersen, stortrives på Bermuda.

Andersen er klar for kvartfinalen i en stor Challenger-turnering på Bermuda. Først slo han tsjekkiske Tomas Zib (130 i verden). Så tok han Ecuadors Nicolas Lapentti (65 i verden).

- Kanskje min største seier, sa Andersen etter seieren over Lapentti.

Vant mot 17 ess
Seieren blir ikke noe dårligere av at Lapentti servet hele 17 ess i løpet av kampen. Italieneren Martin Vassallo Arguello (114 i verden) venter nå i fredagens kvartfinale.

- Jeg kjenner meg topp forberedt før kampen mot Vassallo, og føler definitivt at jeg surfer på en meget positiv bølge nå. I så måte var Davis Cup-kampene for snaut to uker siden viktige. Jeg vant min kamp, Norge vant kampen, og jeg tok noen dager fri etterpå for å lade batteriene opp igjen, sier Andersen til TV 2 Nettavisen.

Selv om han er på Bermuda, blir det ikke altfor mye moro mellom slagene. Andersens hverdag består av trening, hvile, massasje og analyse. Og det til tross for at turneringen spilles i luksuriøse omgivelser.

Men han klager ikke.

- Fantastisk opplevelse
- Vi blir nesten behandlet latterlig bra her. Nesten som rockestjerner. Vi bor på et råflott hotell på beachen, og spiller på en mega-eksklusiv klubb. Dette er absolutt en turnering som kan anbefales, gliser Andersen.

Vinner Andersen mot italieneren, venter vinneren av Kevin Kim (248 i verden) og Franco Squillari (128 i verden) i semifinalen. Det betyr at en finaleplass absolutt er innen rekkevidde.

Kvartfinalen spilles sent fredag kveld norsk tid, og er kanskje ikke ferdig før sent natt til lørdag. TV 2 Nettavisen kommer senest tilbake med nytt om kampen lørdag formiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere