STAVANGER OILERS - STJERNEN HOCKEY 4-1:

Stavanger Oilers møtte tabelljumbo Stjernen Hockey i GET-ligaen tirsdag. Med mer enn tre ganger så mange poeng var ikke spenningen i kampen knyttet til hvem som kom til å vinne - for Oilers var soleklare favoritter - men hvem som kom til å toppe poengtabellen etter isoppgjøret.

På forhånd lå to av Stavangers spillere helt øverst: Martin Strandfeldt (59 poeng) og Christian Dahl Andersen (55 poeng).

Dahl Andersen scoret to mål i 4-1-seieren over Stjernen, men uten flere poeng klarte han ikke overta førsteplassen. Strandfelt assisterte ett mål og står nå med 60 poeng. Dermed er han fortsatt kongen av den norske hockeyserien.

Dahl Anderson rykket faktisk nedover på poengtabellen. Lillehammers Gino Guyer assisterte to og scoret like mange da Oppland-klubben slo Lørenskog 6-2 på bortebane. Guyer har nå 58 poeng.

Sarpsborg stadig best
Med seieren styrket også Oilers sin posisjon på tabellen. Klubben rykket fra Vålerenga, som tapte sin kamp, og har nå tre poeng ned til Oslo-klubben på tredjeplassen. Sparta Sarpsborg på den øverste plassen er det imidlertid få som ser ut til å kunne gjøre noe med. Manglerud Star hadde i alle fall ikke sjangs mot topplaget, og tapte 7-1.

Petter Witnes, Sion Knelsen, Jonas Solberg, Tommy Kristiansen, Mat Robinson scoret for hjemmelaget, mens Kevin DeVergilio fikk inn en trøstepuck for Manglerud Star.

Bittert Vålerenga-tap
Som nevnt ble Vålerenga slått av rivalen Storhamar Dragons. 1-0 vant Hamar-klubben i Jordal Amfi etter scoring av spilleren med det passende navnet Andreas Hjelm.

Dermed klatret Dragons nærmere Vålerenga på tabellen. Fire poeng skiller no klubbene, som ligger på tredje- og fjerdeplassen i GET-ligaen.

Kampen mellom Rosenborg og Frisk Asker endte med 4-2-seier til trønderne, som er sjuende best på tabellen. Frisk Asker ligger nest nederst, men har en luke på sju poeng ned til jumbo Stjernen.