RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beklager anklager mot Suarez

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Kalte Liverpool-spissen for juksemaker.

Den velkjente ESPN-kommentatoren Jon Champion har fått en reprimande av rettighetsholderne til FA-cupen etter at han stemplet Luis Suarez som en juksemaker under Liverpools kamp mot Mansfield i helgen.

Uruguayaneren har fått hard kritikk for å ha tatt ballen med hånden, før han satte den i mål bak Alan Marriott i Mansfield-målet.

- Jeg er redd for at dette er en juksemakers verk, sa Champion.

Ekspertkommentator Chris Waddle valgte ikke å slenge seg med i samme tone, og ESPN har nå sendt ut en pressemelding der det bekreftes at Champion har fått en advarsel.

- Vi tar vårt ansvar med å levere dekning av beste standard til våre seere. ESPN-kommentatorenes politikk er å være objektive og ærlige og formidle hva de ser.

- Dette er en vanskelig balansegang, særlig i et opphetet øyeblikk. Kommentarer under Mansfield-Liverpool forårsaket et lovbrudd, som ikke var intensjonen. Vi har snakket med vår kommentator om hendelsen, skriver ESPN i en pressemelding ifølge The Telegraph.

Liverpool vant kampen 2-1 og tok seg videre til fjerde runde, der Oldham Athletic blir motstander.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere