Gå til sidens hovedinnhold

- Beklager, Phil Neville

West Hams manager Alan Pardew var lei seg for at han havnet i munnhuggeri med Evertons Phil Neville lørdag.

WEST HAM - EVERTON 2-2: - Jeg er litt skuffet over meg sjøl, og jeg har gitt ham (Neville) min unnskyldning for min oppførsel, sa Alan Pardew til Sportinglife.com, etter at laget hans hadde mistet både en 1-0- og en 2-1-ledelse for bortelaget Everton.

Pardew og Neville skal ha havnet i et munnhuggeri og gestikulert til hverandre midt under kampens hete.

- Det var bare følelsen i et øyeblikket som kom til uttrykk, og det hele skjedde like foran meg, forklarte Pardew.

Episoden tente også spillerne ute på banen, og resulterte i at West Hams Anton Ferdinand og Evertons Mikel Arteta føyk i tottene på hverandre, men andre spillere fikk skilt de to kamphanene, som måtte bøte med hvert sitt gule kort.

Svennis på tribunen
Blant de 34.866 på tribunene fikk også Englands landslagssjef Sven-Gøran Eriksson se den spennende spissen Marlon Harewood gjøre 1-0 for West Ham. Dette var Harewoods ellevte mål for sesongen. Hans spissmakker Dean Ashton følgt opp, og gjorde nok et mål, etter at Evertons Leon Osman hadde utlignet i det 18. minutt.

Men det ville seg likevel ikke for West Ham. James Beatties mål i andreomgang sørget for poengdeilig på Upton Park, og hindret hjemmelaget i å vinne sin sjette kamp i ligaen på rad.

Forsvarte Neville
Evertons manager David Moyes ønsket ikke å kritisere Phil Neville etter episoden med motstanderlagets manager. På spørsmål om han var fornøyd med Nevilles oppførsel, kommenterte han Nevilles innsats.

- Jeg synes Phil ga bort ballen mye unødvendig i førsteomgang, men i den andre var han en sterk bidragsyter til å snu kampen for oss - han er en profesjonell spiller.

West Ham har hatt håp om karre seg til en Champions League-plass, og dette er fortsatt innen rekkevidde. Laget ligger nå på en åttendeplass bare fire poeng bak Tottenham, som ligger på den utsatte fjerdeplassen.

HTML EMBED
Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken