*Nettavisen* Sport.

Bekrefter at han vil bort fra Barca

Foto: Lluis Gene / AFP / NTB scanpix

Men Victor Valdes sier han ikke har hastverk med å stikke.

31.05.13 13:46

Barcelona-målvakt Victor Valdés (31) bekrefter at han ønsker å forlate klubben, men blir trolig værende fram til kontrakten hans utløper.

Spanjolen har vært førstekeeper i Barcelona siden 2003 og har ett år igjen av kontrakten sin. Han ønsker ikke å fornye den.

- Først vil jeg be fansen om unnskyldning for stillheten den siste tiden. Fansen fortjener en forklaring på hvorfor jeg ikke skriver ny kontrakt her, sier han på en pressekonferanse.

- Presset som keeper er stort i denne klubben. Jeg er utslitt psykisk og føler at min tid i klubben er over i 2014, sier keeperen videre.

Han har vunnet mesterligaen tre ganger og tatt seks seriegull med Barcelona.

Valdes utelukker dermed ikke at han kan bli i klubben ut kontraktstiden, selv om det lenge har vært spekulert i at han drar allerede i sommer.

- Jeg kommer til å bære og forsvare denne trøyen med ære til den siste dagen jeg er her. Det har jeg gjort siden min første dag her, sier han.

Styrtrike Monaco skal være interessert i å hente Valdés.

Marc-Andre ter Stegen (Borussia Mönchengladbach) og Pepe Reina (Liverpool) skal være aktuelle erstattere for 31-åringen i Barcelona. (©Nettavisen/NTB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.