RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bekrefter Hangeland-interesse

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Arsene Wenger innrømmer at han liker nordmannen.

Arsenal har solgt Kolo Toure til Manchester City og er i ferd med å sende Philippe Senderos til Everton. Det er åpenbart at londonklubben er svekket på stopperplass.

Det innser også Arsene Wenger, selv om han fortsatt rår over mer eller mindre etablerte spillere som William Gallas, Johan Djourou, Thomas Vermaelen, Alexandre Song og Mikael Silvestre.

En spiller han vurderer å by på, er Norges landslagskaptein Brede Hangeland, som hadde en fantastisk god sesong i Fulham i fjor. Ryktene om Wengers interesse har svirret lenge, men nå bekreftes de for første gang av franskmannen selv.

- Vi har kikket på ham, men vi har ikke kontaktet Fulham, har ikke kontaktet Hangeland og har heller ikke bestemt oss for ham eller noen andre, sier Wenger ifølge Sky Sports .

Fulhams manager Roy Hodgson uttalte tidligere denne uka at han forstår at det kan bli vanskelig å beholde Hangeland, men la til at spilleren virker fornøyd i klubben og at ingen bud har kommet enn så lenge.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere