RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Reuters/Scanpix)

Bekrefter Sneijder-interessen

Sist oppdatert:
Inter-president Massimo Moratti bekrefter nå at Manchester United ønsker seg VM-stjernen Wesley Sneijder.

Oslo (ANB): Sneijder har vært en av Inters aller beste spillere denne sesongen – og bidro sterkt til at klubben vant både mesterligaen og de to pokalene på hjemmebane denne sesongen.

Og formen er holdt ved like, for i VM har 26-åringen fortsatt storspillet. I semifinalen mot Uruguay tirsdag gjorde midtbanemannen sitt femte mål på seks kamper, hvilket gjør ham til toppscorer i turneringen sammen med Spanias David Villa.

Høy prislapp
Samtidig har spekulasjonene om nederlenderens fotballframtid gått høyt de siste ukene, og Manchester United har vært nevnt blant klubbene som ønsker seg 26-åringens tjenester. Så sent som tirsdag kom det rapporter om at ledelsen på Old Trafford skulle være villige til å legge en kvart milliard kroner på bordet for å sikre seg den attraktive underskriften.

Spekulasjonene blir neppe mindre etter at Inter-president Massimo Moratti nå overraskende bekrefter at det er hold i ryktene.

– Interessen fra Manchester United i Sneijder er reell, men jeg har ikke sett nærmere på det i frykt for å bli fristet, sier han til Sky Sports Italia.

Spørsmålet er dermed om Inter i det hele tatt er villig til å selge sin stjerne. Tidligere har det vært spekulert i en prislapp på rundt 350 millioner kroner.

Sneijder bak Rooney
Sneijders lagkamerater i det nederlandske landslaget er ikke i tvil om at United-manager Alex Ferguson vet hva han gjør. Arjan de Zeeuw, som selv har spilt 13 sesonger i Premier League for blant annet Portsmouth, sier følgende til The Sun:

– Hvis United henter han, vil han bli en fantastisk tilvekst. Tanken om å bruke han rett bak Wayne Rooney er strålende.

– Jeg ser hvorfor folk sammenligner han med Scholes i hans yngre dager, men Wes skyter like bra med begge beina. Jeg husker da vi spilte mot Scholes og han eventuelt fikk ballen utenfor 16-meteren, måtte vi i det minste prøve å tvinge ham til å bruke venstre. Der var han ikke så sterk. Sneijder treffer like bra med begge beina, tilføyer han.

– For lave bud
I intervjuet med Sky Sports Italia bekrefter for øvrig Inter-president Moratti også at det er lagt inn bud på flere av klubbens stjerner.

– Budene på Balotteli og Maicon har vært for lave, sier han. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere