RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bekrefter Solskjær-henvendelser

Foto: Kees van de Veen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Molde innser at Ole Gunnar Solskjær (40) kan forsvinne fra klubben innen kort tid.

Det skriver lokalavisen Romsdals Budstikke onsdag morgen.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått formelle henvendelser, men vil ikke si når de kom eller hvor de kom fra. Ole har et navn og en posisjon som alltid vil gjøre ham attraktiv. Og han har en standing i England som gjør at han ofte vil være en kandidat der, sier administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til rbnett.no.

Svar før jul
Det sier Molde-direktøren samme uke som Solskjærs navn kobles opp mot de ledige jobbene i Premier League-klubbene West Bromwich og Tottenham.

Molde har gitt Solskjær et tilbud om ny kontrakt, og egentlig skulle det komme en avgjørelse etter cupfinalen. Solskjærs nåværende kontrakt strekker seg til sommeren 2014.

Men den tidligere Manchester United-spilleren har bedt klubben om betenkningstid.

- Vi har bedt om en avklaring før jul. Vi snakker sammen daglig, men vet foreløpig ikke når dette blir avgjort, sier Nordstrand Jacobsen.

Har plan B
Han innrømmer at Molde allerede har begynt å tenke på hvem som skal overta trenerjobben hvis Solskjær forsvinner. Molde har gitt ham beskjed om at de ikke kan sitte og vente til langt ut i neste år, og at de må sette hensynet til klubben foran.

– Vi er i markedet hele tida, for å orientere oss. Vi har selvfølgelig noen navn og tanker i hodet dersom det blir aktuelt å bytte manager nå, til sommeren eller på et seinere tidspunkt. Men vi har ikke brukt noen krefter på å lete etter en erstatter for Ole, sier han.

- Vant til spekulasjoner
Selv har ikke Solskjær vært tilgjengelig for pressen siden cupfinalen i slutten av november. Men 40-åringen sa dette til Nettavisen i «Det store intervjuet» om en mulig Premier League-retur:

- Jeg er blitt så vant til spekulasjoner at jeg ikke lar meg påvirke i det hele tatt. Det går ikke an å planlegge at jeg skal tilbake til Premier League om to år eller noe sånn. Hvis jeg gjør det bra i Molde, kommer tilbudene av seg selv. Om det skjer, er det ikke sikkert vi har lyst, heller. Nå har vi flyttet hjem, bodd hjemme i ett år og stortrives. Det er ikke noe jeg tenker på, sa Molde-sjefen.

Solskjær har ført Molde til to seriegull og ett cupgull på tre sesonger.

LES OGSÅ: Solskjær kobles til West Bromwich

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere