*Nettavisen* Sport.

Bekrefter Uniteds monsterbud på Neymar.

PRISLAPP: Manchester United ville sprenge overgangsrekordene for å sikre seg Neymar. Foto: Josep Lago (Afp)

Spillerens far sier United ville knuse overgangsrekordene

16.10.15 11:42

Neymar Sr, spillerens far og agent, bekrefter til den brasilianske avisen O Globo at det tikket inn et tilbud hos Barcelona i sommer. Det tilbudet skal ha vært fra Manchester United og skal ha vært verdt over 1,6 milliarder norske kroner.

- Manchester Uniteds bud kom inn hos Barcelona og klubben fortalte oss om det. De sa de ikke ønsket å selge, men ville vite om vi var interesserte i en overgang, men så var ikke tilfellet, forteller Neymars far til den brasilianske avisen.

Det har lenge vært et tema hvorvidt Neymar kommer til å forlenge sin kontrakt med Barcelona eller ikke. Senest torsdag kveld snakket den brasilianske agenten Wagner Ribeiro med spansk presse om temaet:

- Jeg snakket med Neymars far i dag og han fortalte meg at Neymar er veldig fornøyd i Barcelona. Han har ikke hastverk med å signere ny kontrakt, men dere kan være sikre på at han fortsetter i Barcelona i mange år til, fortalte agenten som har nære relasjoner til både Neymar Jr og Sr ifølge den spanske avisen Mundo Deportivo.

I sommer gikk det uansett rykter om at Manchester United var villige til å by store penger for Neymar. Dette skal også ha vært en av grunnene til hvorfor United ikke fullførte overgangen for Pedro, som senere gikk til Chelsea.

- Barcelona selger ikke Neymar etter som han fortsatt har en tre-års-kontrakt. Manchester United hadde sitt prosjekt, men det ser ut til å ha sluttet nå, forteller Neymars far videre til O Globo.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=hU_P21f_i4a99DQMieVDqDijL3eYLfGcr_KP4RMPkVTuUprr0o358FJ-JCpNoBvkV5HwIUkrkuxXnGcUfx9SR3nOh3LyAT4n&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.