*Nettavisen* Sport.

Bekrefter: Zlatan er ferdig i LA Galaxy

NYTT EVENTYR? Zlatan Ibrahimovic kobles med en rekke klubber.

NYTT EVENTYR? Zlatan Ibrahimovic kobles med en rekke klubber. Foto: Katherine Lotze (AFP / NTB scanpix)

Zlatan Ibrahimovic (38) og LA Galaxy har blitt enig om å gå hver til sitt. Nå starter trolig jakten på en ny klubb for supersvensken.

13.11.19 23:11

Svenskens framtid i LA Galaxy har i lengre tid vært usikker og onsdag kveld meldes det at det nå er besluttet at stjernespissen ikke skal fortsette i klubben.

Ibrahimovic bekrefter dette selv via sin Instagram-konto, på typisk Zlatan-vis

- Jeg kom, jeg så, jeg erobret, skriver veteransvensken.

- Takk LA Galaxy for at dere har fått meg til å kjenne meg i live, igjen. Til Galaxy-fansen: Dere ville ha Zlatan og jeg ga dere Zlatan. Vær så god. Nå fortsetter eventyret ... dere kan gå tilbake til å se på baseball, skriver Zlatan i posten.

Med dette hinter han også om at han har planer om å fortsette karrieren.

Spissen har blitt koblet med klubber som AC Milan, Bologna, Boca Juniors og Perth Glory den siste tiden. David Beckhams Inter Miami har også blitt nevnt.

Fram til nå har det imidlertid også vært et alternativ å forlenge med LA Galaxy, men nå er det altså bestemt at det ikke kommer til å skje.

LA Galaxy har også bekreftet dette i en pressemelding.

- Vi vil takke Zlatan for bidraget i LA Galaxy og Major League Soccer, sier klubbens president Chris Klein i en uttalelse.

- Siden 2018 har Zlatan vært en positiv kraft for idretten i LA. Vi er takknemlige for hans arbeidsmoral og glød, sier Klein videre.

Ibrahimovic kom til La Galaxy i 2018 og har scoret 52 mål for klubben. Han har også bidratt med 17 assists på sine 53 kamper der.

38-åringen har tidligere spilt for klubber som Ajax, Inter, Juventus, Barcelona, AC Milan, PSG og Manchester United.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.