Atletico Madrid bekrefter tirsdag kveld at den franske landslagsspilleren har gitt de beskjed om at han ikke kommer til å spille for klubben neste sesong. Det til tross for at han skrev under på en ny avtale i fjor sommer som varer frem til 2023.

I et videoklipp publisert på klubbens hjemmeside takker Griezmann fansen for støtten.

- Det har vært fem utrolige år. Tusen takk for alt sammen. Jeg tar dere med videre i hjertet mitt, sier Griezmann til klubbens supportere.

- På vei til Barcelona

Mye tyder nå på at franskmannen er på vei til Barcelona.

Ifølge fotballjournalisten Fabrizio Romano skal Barcelona være klare til å betale utkjøpsklausulen til Griezmann som lyder på 125 millioner euro.

Romano som jobber for flere større europeiske medier skriver på Twitter tirsdag kveld at franskmannen kommer til å forhandle med Barcelona om sin personlige kontrakt i løpet av de neste dagene.

Lagets store stjerne

Griezmann har i flere sesonger vært Atletico Madrids store stjerne.

Franskmannen ble hentet fra Real Sociedad i 2014 og har vært klubbens toppscorer i La Liga i samtlige sesonger han har spilt for Atletico.

Han har i løpet av sine år i den spanske hovedstaden vunnet Europa League, Supercopa de España, samt UEFAs supercup.

Det store høydepunktet til nå for Griezmann kom imidlertid i fjor sommer da han ble verdensmester med Frankrike.

28-åringen har stadig vært koblet til andre klubber, men senest i fjor fornyet han sin kontrakt med Atletico Madrid. Nå vil han imidlertid prøve noe nytt.