Det bekrefter Real Madrid på egne hjemmesider søndag formiddag. 

– Real Madrid CF og vår kaptein Karim Benzema har blitt enige om å avslutte hans strålende og uforglemmelige periode i klubben vår, skriver klubben i en uttalelse. 

35-åringen forlater Real Madrid etter 14 år i den spanske storklubben. På den tiden har han blant annet plukket med seg 25 trofeer og blitt klubbens nest mestscorende spiller gjennom tidene med 353 mål på 647 kamper, bare bak Cristiano Ronaldo. 

Nå tyder det meste på at franskmannen kommer til å gjøre som sin tidligere portugisiske lagkamerat - å fortsette karrieren i Saudi-Arabia. 

Denne uken meldte The Athletic at Benzema hadde fått et lukrativt tilbud fra en klubb fra Saudi-Arabia, og noen dager senere hevdet flere medier at 35-åringen var ferdig i Real Madrid. 

Benzema er langt fra den eneste spilleren i Real Madrid som er ferdig i klubben denne sommeren. Senest i går annonserte den spanske storklubben at Marco Asensio, Mariano og Eden Hazard alle er ferdige i klubben. 

Alle disse, og kanskje aller mest Benzema, kommer til å bli hedret på Santiago Bernabeu under Real Madrids siste kamp for sesongen søndag kveld mot Athletic Club.