Torsdag forrige uke smalt bomben, da fotballnettstedet The Athletic avslørte at Manchester United hadde blitt enige med tyske Ralf Rangnick som klubbens nye midlertidige trener.

Det eneste som skal ha manglet var tillatelse fra hans daværende klubb, Lokomotiv Moskva, men nå ser det hele ut til å ha gått i orden.

Manchester United bekrefter nemlig avtalen mandag ettermiddag, og skriver på sine nettsteder at Rangnick vil ta over ansvaret fram til slutten av sesongen. Nå venter de bare på at tyskerens visum går i orden.

Les også: Fikk fotballreisen ødelagt. Så tikket det inn en melding fra Harry Kane

Rangnick: - Jeg er henrykt

Rangnick er godt fornøyd med å ha landet en avtale med Manchester United.

- Jeg er henrykt over å komme til Manchester United og er fokusert på å gjøre denne sesongen suksessfull for klubben, sier Rangnick til klubbens hjemmesider.

- Troppen er full av talent og har en flott balanse av ungdom og mer erfarne. De neste seks månedene vil jeg legge alt i å hjelpe disse spillerne med å oppnå potensialet deres, både individuelt og, det viktigste, som lag.

Etter sesongen vil Rangnick gå inn i en konsulentrolle i klubben over to år.

- Jeg ser fram til å støtte klubbens langtidsmål som konsulent, sier han.

Les også: Slakter United-avgjørelse: - Det er det dummeste jeg har hørt

- En legende i tysk fotball

Eivind Bisgaard Sundet, som er ekspert på tysk fotball og kommentator i Viaplay, er spent på det nye samarbeidet.

- Han er en legende i tysk fotball. Han har vært med på å skape den tyske fotballen vi kjenner i dag. Han kom fram på slutten av 90-tallet. Han ble kjent i Tyskland på TV i 1998, for å stå og forklare hvordan soneforsvar fungerte, sa Bisgaard Sundet til Nettavisen da rapportene kom torsdag.

Ole Gunnar Solskjærs arvtaker har på mange måter formet den nye generasjonen med tyske trenere, med Jurgen Klopp, Thomas Tuchel og Julian Nagelsmann i spissen.

- Han har bygget sin karriere på taktikk, og gegenpress var det på en måte han som startet. Han hadde Tuchel som spiller, da han var trener i Ulm og så har han jobbet med Nagelsmann i Leipzig og påvirket den tyske generasjonen med trenere som finnes i dag. Stilen til Klopp er veldig lik stilen til Rangnick, fortsatte Bisgaard Sundet videre.

Les også: Tar brutalt oppgjør med Lionel Messi: - Skammer du deg ikke?

Rangnick har lang erfaring fra toppfotballen, og har blant annet hatt hovedtreneransvaret for de tyske klubbene Schalke 04, VFB Stuttgart og RB Leipzig.

Han har hatt stor suksess som sportsdirektør i flere klubber, og har siden juli vært sports- og utviklingssjef i russiske Lokomotiv Moskva.

I RB Leipzig fungerte Rangnick som både trener og sportsdirektør. Bisgaard Sundet så for seg at tyskeren ville gå over i en lignende direktør-rolle i Manchester United etter årets sesong.

- Han har bestemt alt, og jeg kan tenke meg at det er en slik rolle han har sett for seg i Manchester United etter denne sesongen også. Han har hatt kjempesuksess, med blant annet å bygge Hoffenheim til det der er i dag og han tok Leipzig til toppen av europeisk fotball.