Gå til sidens hovedinnhold

Bekreftet: Vålerenga-profil klar for PSG

Celin Bizet Ildushøy er klar for Paris-klubben

Det bekrefter PSG på sine hjemmesider fredag.

Nettavisen kunne i slutten av juni avsløre at Vålerenga-spilleren var på vei til den franske storklubben. Onsdag spilte hun sin siste kamp for Vålerenga etter at avtalen med Paris-klubben var i boks.

Fredag bekrefter den franske klubben at 19-åringen har signert for PSG. Ildhusøy har skrevet under en avtale som varer fram til 30. juni 2024, noe Nettavisen erfarte tidligere denne uken.

– Det har vært en utrolig fin reise fra 2017 med junior laget til i dag med mål i min siste kamp for VIF Damene. Jeg er veldig takknemlig og heldig som har vært i Norges beste fotballmiljø, VÅLERENGA! Fine folk, gode medspillere og et bra støtteapparat - Har hjulpet meg på vei! Takker for meg og ses igjen, skrev Bizet selv på Instagram etter sin siste kamp mot LSK Kvinner tidligere i uken.

Bizet spilte onsdag for Vålerenga i uavgjortkampen mot LSK Kvinner i det som ble hennes siste kamp i den blå drakten. Hun utlignet til 1-1 med et merkelig mål med hodet ti minutter før slutt.

Video: Se scoringen til Ildhusøy her!

Stortalentet står med flere aldersbestemte landskamper for Norge. I fjor høst var hun med i troppen til A-landslaget for første gang, men var ubenyttet reserve i 1-0-seieren over Wales i EM-kvalifiseringen.