Victor Boniface (21) har vist kalasform den siste tiden og har notert seg for ti scoringer på de åtte siste kampene for Glimt. Nå er nigerianeren solgt til den belgiske klubben Union Saint-Gilloise. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

«FK Bodø/Glimt ønsker Victor Boniface lykke til videre med nye utfordringer. Takk for innsatsen, både på og utenfor banen!», skriver Glimt.

Spissen har skrevet under på en fireårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år. Overgangssummen skal ligge på omtrent 20 millioner kroner.

Tidlig søndag morgen sa nigerianeren farvel til lagkameratene på Gardermoen. Boniface dro til Oslo, før han skulle reise videre til Belgia senere, mens resten av Glimt-gjengen reiste videre til Bodø.

Union Saint-Gilloise vant serien i Belgia forrige sesong, men kom på andreplass bak Club Brugge etter playoffspill. De skal – som Glimt mot Zalgiris – spille tredje kvalikrunde til Champions League. Der venter skotske Rangers.

Bodø/Glimt har allerede erstatteren på plass. Tidligere i sommer ble Lars Jørgen Salvesen hentet fra Strømsgodset. Har står med fem scoringer i Eliteserien for drammenserne.