RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bekymret for Wayne Rooney

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Wayne Rooneys tidligere manager sier han er bekymret for alt presset som blir lagt på ungguttens skuldre.

I forkant av møtet mellom Manchester Unied og Everton søndag, tenner Evertons manager David Moyes varsellampen for den talentfulle og temperamentsfulle stjernespilleren.

- Wayne har vært fabelaktig, hans form nå er utmerket, begynner han til Sky Sports News, før han plasserer menet:

- Men akkurat som i hans tid i Everton, er jeg urolig for det massive presset som blir plassert på hans unge skuldre, spesielt fra dere i mediene, og kanskje enda mer nå etter han er blitt Manchester United-spiller.

Neste gang Wayne Rooney får brynet seg på internasjonal motstand vil ikke bli før til sommerens VM-turnering i Tyskland, etter at United røyk ut av både Champions League og UEFA-cupen onsdag.

- Jeg føler at altfor mange forventer at Wayne skal vinne turneringen for England. At han skal være den som bringer trofeet hjem, fortsetter Moyes.

- Og for en gutt på 20 år, er det en forferdelig belastning å bære med seg ut på banen. Jeg sier ikke at han ikke er i stand til å bære denne tyngden, men jeg synes presset er uansvarlig stort. Vi gjorde det vi kunne for å skjerme ham da han spilte for oss i Everton, og jeg håper og tror at Manchester United prøver å gjøre en lik god jobb som vi gjorde for Wayne, avslutter den blå manangeren på Merseyside, David Moyes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere