*Nettavisen* Sport.

Belgia og Kroatia stikker fra

Oslo (NTB): Med hjemmeseirer til både Belgia og Kroatia i tirsdagens VM-kvalifiseringen har tetduoen fått en stor luke i gruppe A.

Begge lag står med ti poeng etter fire kamper. Kun bedre målforskjell gjør at belgierne er på tabelltopp. Mer bekymringsfullt for de andre lagene i gruppen er at det allerede er seks poeng opp til teten.

Belgia sikret 2-0 over Skottland på eget gress etter to raske mål av Christian Benteke (69.) og Vincent Kompany (71.) i annen omgang. Skottene venter dermed fortsatt på sin første seier og er sist med bare to poeng så langt i kvalifiseringen.

Samme seierssifre ble det også for Kroatia da Wales ble slått i Zagreb. Mario Mand?uki? sendte kroatene i føringen etter 27. minutter, mens Eduardo doblet ledelsen halvveis ut i annen omgang. Waliserne er nest sist i gruppen med tre poeng.

I Balkan-oppgjøret mellom Makedonia og Serbia sikret hjemmelaget 1-0. Agim Ibraimi scoret det eneste målet fra straffemerket i det 59. minutt. Begge lag står med fire poeng etter like mange kamper. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.