Gå til sidens hovedinnhold

Bellamy-forsvinning oppklart

Manchester City og Wales-spissen Craig Bellamy dukket ikke opp da landslaget skulle reise til Montenegro.

Fotballforbundet fikk ikke tak i kapteinen sin, tross flere iherdige forsøk. Heller ikke Manchester City svarte tilbake.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

- Vi bare håper at det går bra med spilleren, sa en talsmann fra fotballforbundet.

- Spilleren og klubben ble varslet om kampen for lenge siden, men vi har ikke hørt noe fra klubben eller spilleren, heller ikke i går kveld. Vi bare håper at det går bra med spilleren, sier en talsmann fra Wales fotballforbund til BBC .

Til tross for den mystiske forsvinningen, viste det seg at det var forglemmelse som var årsaken.

- Bellamy ble skadet i lørdagens oppgjør mot Celtic og kan dermed ikke representere Wales i denne ukens privatlandskamp mot Montenegro. Craigs situasjon skulle blitt varslet til det Walisiske fotballforbundet før helgen, men en misforståelse gjorde at det beklageligvis ikke ble gjort før idag, skriver Manchester City i en pressemelding ifølge Sky Sports.

City sier også at de nå har tatt kontakt med fotballforbundet og har forklart situasjonen.

Premier League-managere er som kjent ikke særlig begeistret for å miste stjernene sine til betydningsløse landskamper, enda mindre hvis de allerede er småskadet. Det spørs om ikke fotballforbundet burde tatt hintet lenge før, da Manchester City-manager Mark Hughes sa dette til BBC allerede før helgen:

- Han er fremdeles plaget av skaden, så vi vil ta en prat med Wales-manageren og foreslå at han står over onsdagens kamp.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken