RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bellamy inn, Ngog ut

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
En gammel kjenning returnerer til Anfield, mens Ngog prøver lykken i Bolton.

Craig Bellamy har den siste tiden blitt koblet til Liverpool og nå er avtalen i boks. Angriperen kommer gratis fra Manchester City.

Han har bestått den medisinske testen og har skrevet en toårskontrakt med klubben.

Citys bråkemaker har vært på utlån til Cardiff City sist sesong. Med spillere som Edin Dzeko, Carlos Tevez, Sergio Agüero og Mario Balotelli i troppen vil det bli vanskelig å få spilletid.

Både Emanuel Adebayor og Rouqe Santa Cruz har skjønt hintet og kommet seg vekk fra klubben.

Nå kan Bellamy gjøre seg klar for en ny periode i Liverpool etter å ha spill der i sesongen 2006/2007. Da noterte han seg for 27 kamper og syv scoringer.

En annen spiller er også nevnt i forbindelse med overganger i Liverpool. David Ngog går motsatt vei av Bellamy og forlater Anfield til fordel for Bolton.

David Ngog klarte aldri å spille seg til en fast plass på Liverpool. Den 22 år gamle franskmannen står bokført med 61 kamper og ni scoringer for de Merseyside-klubben siden overgangen fra Paris Saint-Germain sommeren 2008.

Liverpool har også kansellert kontrakten til Philipp Degen, den sveitsiske høyrebacken som ble kjøpt fra Borussia Dortmund i 2008.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere