RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bellamy tuktet Solbakken

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
FC København er ute av Uefa-cupen.

MAN CITY - FCK 2-1 (4-2):

Manchester City hadde et veldig godt utgangspunkt foran torsdagens returkamp i Uefa-cupen mot FC København. Det første oppgjøret i Parken endte nemlig uavgjort 2-2, og dermed hadde Mark Hughes' gutter to viktige bortemål bokført på konto.

Danskene er imidlertid ikke kjent for å gi seg uten kamp, og FCK-trener Ståle Solbakken har flere ganger gjort det klart at han ikke er spesielt imponert over City denne sesongen.

Men det var likevel de lyseblå rikingene som skulle dra det lengste strået i returen. Det takket være en golfinteressert waliser. Craig Bellamy sørget nemlig for to fulltreffere.

Det skulle imidlertid drøye. Først i det 72. minutt kom den forløsende førstescoringen. Bellamy fikk ballen på kanten av 16-meteren, og satte ballen ned i venstre hjørne.

Bare sju miny\utter senere falt den endelige avgjørelsen. Robinho fant Bellamy inne i feltet, og fra kort hold banket han ballen opp i høyre hjørne. Seieren var sikret.

Danskene fikk et trøstemål ved Martin Vingaard på overtid, men Ståle Solbakken og hans gutter måtte likevel innse at europacupeventyret var over for denne gang.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere