Borussia Dortmund og Manchester City leverte en målløs forestilling i Champions League tirsdag kveld.

Dermed gikk Erling Braut Haaland av banen uten mål mot gamleklubben på sin tidligere arena. Nordmannen hadde ikke sin beste dag på jobben og ble byttet ut til pause. Manager Josep Guardiola kunne avsløre etter kampen at 22-åringen var småsyk.

Kampen på Signal Iduna Park var uansett en mulighet for Haaland å til å slå av en prat med gamle lagkompiser. 19 år gamle Jude Bellingham er brennhet om dagen og én dem som spilte sammen med Manchester City-spissen i Dortmund.

Bellingham kobles nå selv med en overgang til den lyseblå klubben neste sommer.

LES OGSÅ: Avslører Guardiola: Fikk brutal beskjed av City-sjefen

Røpet hva som ble sagt

Etter kampen fanget kameraene opp bilder av Bellingham og Haaland, der de sto og pratet sammen. På en pressekonferanse forteller engelskmannen hva de to snakket om ute på gressmatta etter kampslutt.

– Det er selvfølgelig fint å holde alle City-spillerne unna scoringer, men det er selvsagt litt ekstra med Haaland, for vi vet godt hvor farlig han er, sa midtbanespilleren ifølge BT Sports.

Haaland har scoret mot Dortmund, Sevilla og FC København i Champions League i høst, men mot gamleklubben ble det ikke nettsus denne gangen. 22-åringen står med totalt fem fulltreffere så langt i turneringen, mens Bellingham har scoret fire ganger.

Han nettet, i likhet med Haaland, da de to lagene møttes på Etihad i september.

LES OGSÅ: Vinterleker midt i ørkenen - norske skistjerner reagerer: - Håpløst

– Jeg sa det til ham etter kampen, det er 1–1 mellom oss med scoringer, fortalte midtbanemannen.

– Jeg er heller ikke spesielt fornøyd med det. Jeg har heller ikke scoret. Men, vi fikk ett poeng og det var det vi trengte fra denne kampen. Vi er glade for å være videre og fortsette denne reisen, avsluttet Dortmund-stjernen.

Etter fem gruppekamper er både City og Dortmund videre til neste runde av Champions League.

– Gjør alle lag bedre

Haaland har imponert stort denne høsten etter sin overgang til City, men også Bellingham har vært i storform. Han har blant annet fått være kaptein i kamper for Dortmund, når Marco Reus ikke har vært tilgjengelig for spill.

– Han er 19 år og spiller Champions League-fotball. Hvor mange av «oss» ble snakket som en mulig kaptein da vi var på samme alder, sa Sky Sports-ekspert Rio Ferdinand om Bellingham i studio tirsdag.

LES OGSÅ: Rister på hodet av Guardiolas valg: - Merkelig

– Det er som regel en kø i garderoben, før du kommer til det punktet. Vi kan sanke om Steven Gerrard, Frank Lampard og Wayne Rooney. Ingen av dem var der på samme alder. Men denne gutten er det ingen tvil om. Vi vet allerede at han er der, sa han.

Ferdinand, som selv spilte på en av de beste Manchester United-utgavene, er ikke i tvil om landsmannens kvaliteter.

– Jeg tror han gjør ethvert lag i verden bedre. Så god er han. Unge spillere som har ambisjoner om å bli fotballspillere, må forstå at holdningen og mentaliteten din spiller en så enorm rolle, mente den tidligere midtstopperen.