Det er ikke bare Manchester United som har blitt slått 5-0 av Liverpool på hjemmebane denne måneden. Watford led nemlig samme skjebne en uke tidligere på Vicarage Road.

Etter kampen viste TV-bildene Mohamed Salah i smilende passiar med Watford-keeper Ben Foster.

Les også: Tirsdagens Premier League-rykter

Tok Foster på senga

På sin egen YouTube-kanal Ben Foster - The Cycling GK avslører keeperveteranen at det som ble sagt ga ham enda større respekt for Liverpoo-stjernen enn han han hadde Sfra før.

- Det fikk meg til å tenke «å, kjære vene! Du er så profesjonell, så motivert. Du vil bli så god som du over hodet kan bli», innleder Foster.

Grunnen til at Watford-keeperen er såpass overveldet er at Salah var opptatt av de små detaljene som kan gjøre ham forberedt til neste kamp selv etter en storseier i Premier League.

- De har nettopp vunnet kampen 5-0, og jeg tror Salah scoret ett mål i kampen. Han kommer bort til meg med hånden over munnen og sier «Ben! Ben! Hvis vi hadde fått straffe, hvilken vei ville du kastet deg?».

Les også: Ronaldo-klipp går viralt: - Gjør han narr av Solskjær her?

- Så fort han sa det, tenkte jeg «å, din lure, lure gutt». Fordi vi gjør vårt forarbeid. Alle keepere der ute gjør reasearch på spisser og prøver å finne ut hvor deres fire-fem eller ti siste straffer har gått.

Salah smilte bredt

Foster hadde naturlighvis gjort sin hjemmelekse og ga Salah beskjed om at han ville kastet seg til høyre for seg selv fordi egypterens fem siste straffer har gått dit.

- Så smilte han bredt og sa til meg, «Ja, ok. Jeg må bare vite dette». Så han er ikke fornøyd med bare å vinne kampen 5-0, score et utrolig mål og bli kåret til banens beste. Han må vite de små detaljene og hvor han skal sette straffen sin neste gang. Det der er hvorfor Mo Salah er helt der oppe, sier Foster.

Neste oppgave for Liverpool blir bortemøtet med Preston North End i ligacupen. Den kampen spilles med stor sikkerhet uten Mohamed Salah, som får hvile før helgens møte med Brighton i Premier League.