Benbruddet ødela for Benitez

Foto: AFP/Scanpix

Rafael Benitez innrømmer at skaden til Djibril Cisse påvirker Liverpools muligheter på overgangsmarkedet i sommer.

10.06.06 08:07

Mens representanter fra Liverpool var i Marseille for å forhandle om et salg av Cisse, brakk den franske spissen beinet under Frankrikes kamp mot Kina - lagets siste oppkjøringskamp før VM.

Nå vil naturlig nok Marseille ikke lenger kjøpe Djibril Cisse. Det kommer neppe andre klubber på banen heller, så lenge Cisse er skadet.

- Det er to saker her. Først og fremst er jeg veldig lei meg på Djibrils vegne. Det er viktig. Det var svært uheldig for ham, men det stemmer at det nå blir umulig å selge ham, sier manager Rafael Benitez til Liverpool Echo.

- Vi regnet med å selge ham til Marseille eller Lyon og hadde planlagt å bruke pengene på å kjøpe inn andre spillere. Vi forhandlet med begge klubbene. Nå vil vi ikke få disse pengene, innser den spanske manageren.

Cisse ble operert allerede onsdag kveld, bare timer etter benbruddet, og vil i løpet av få dager reise hjem til England.

Operasjonen var svært vellykket, forteller Liverpools klubblege Mark Waller til klubbens nettside.

- Dette benbruddet er ikke like alvorlig som hans forrige. Han vil fly tilbake til England på mandag og vi regner med å se ham tilbake på treningsfeltet om rundt fire måneder, sier Waller.

Det vil ikke være noe problem for Benitez, selv om han egentlig ønsket å selge den lynraske angriperen.

- Det var en faglig avgjørelse, og vi var helt ærlige med Djibril om salget. Det vil ikke være noen problemer oss i mellom når han kommer tilbake, konstaterer Benitez.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.