Den tidligere Rosenborg-profilen Nicklas Bendtner står for tiden uten proffkontrakt etter at han forlot FC København for snart et år siden.

Spissen, som tidligere i høst debuterte for old boys-laget til danske Tårnby, har en lang og innholdsrik karriere bak seg, i klubber som Arsenal, Juventus og Wolfsburg.

Les også: Torsdagens Premier League-rykter

Fått med deg siste episode av Nettavisen: Silly Season?

Skjærte seg umiddelbart

I et nytt intervju med Talksport avslører 32-åringen at det til, tross for en utagerende livsstil og tvilsomme holdninger, kun er én medspiller han ikke har kommet overens med i løpet av karrieren.

- Den eneste det har skjært seg med er Emmanuel Adebayor. Vi likte aldri hverandre. Bortsett fra det, kom jeg overens med de fleste, sier Bendtner i intervjuet.

De to kontroversielle spissene røk i tottene på hverandre i Arsenals ligacupmøte med Tottenham i 2008, men ifølge Bendtner var forholdet på frysepunktet fra første møte.

- Vi satt ved siden av hverandre i garderoben. Han var 25, og jeg var 26. Fra første gang vi så hverandre var det dårlige vibber, og det forandret seg aldri, forteller Bendtner.

Heftig krangel

Begge kranglefantene ble bøtelagt av manager Arsene Wenger etter krangelen i 1-5-tapet for Tottenham i 2008.

- Vi hadde en liten krangel i garderoben, og så hadde vi den ganske stor en mot Tottenham, hvor det på en måte ble blåst ut av proporsjoner. Vi ble knust 5-1, vi var så dårlige, og skuffelsen over å svikte fansen og laget gikk over styr for oss.

Bendtner minnes at de begge ble kalt inn på Wengers kontor da de ble bøtelagt.

- Jeg ble forklart hvordan vi måtte lære å håndtere hverandre på et profesjonelt og personlig nivå. Det var faktisk en fin måte å lære hvordan man jobber med noen man virkelig misliker, forteller Bendtner.

Bendtner kom til Arsenal som 16-åring og forlot klubben permanent først ti år senere, i 2014. Dansken står totalt med 108 Premier League-kamper og 24 mål.