Nicklas Bendtner og resten av Rosenborg er for tiden i Marbella. Der trener de og lader opp til en ny sesong av Eliteserien.

På søndag møter de også rivalene Brann i en treningskamp for å teste hvordan kampformen er før sesongen sparkes i gang i slutten av måneden.

Full oversikt: Direktesendte treningskamper på NA+

- Ikke alltid ting går som planlagt

Men det at Bendtner fortsatt er en del av Rosenborg, og nå er i gang med oppkjøringen til sin tredje sesong med trønderne, var slett ikke noe han hadde planlagt da han signerte for klubben før sesongen 2017.

I et intervju med Eurosport forteller den danske spissen at det var lagt en god og fast plan for hvordan karrieren skulle utvikle seg da han skrev under for Rosenborg.

SE LIVE SØNDAG 18.00: Brann - Rosenborg

- Som man vet i fotball, og i livet generelt, så er det ikke alltid ting går som man har planlagt. Da må man bare tilpasse seg situasjonen, og det har gått fint. Jeg har det fortsatt bra her i Rosenborg, og jeg har aldri hatt det veldig travelt med å forlate klubben. Jeg har hatt gode tilbud i andre klubber uten at jeg har valgt å takke ja, sier Bendtner til Eurosport.

I løpet av sin tid i Rosenborg har Bendtner blant annet blitt koblet til Zürich, Bordeaux og Beijing Guoan. Noen RBK-exit har det dog ikke blitt, og den tidligere Arsenal-stjernen går derfor inn i en ny sesong med trønderne.

Søndag kan han bli sentral når Rosenborg møter Brann i treningskamp i Marbella klokka 18. Kampen sendes på NA+.

SE LIVE SØNDAG 18.00: Brann - Rosenborg

Usikker Søderlund

Rosenborg har lagt bak seg flere treningsøkter i Marbella den siste tiden. Mesteparten av spillertroppen er skadefri, men spissen Alexander Søderlund er usikker i forkant av kampen mot Brann.

NA+: Få 1 måned med NA+ for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner.

Medisinsk koordinator i Rosenborg, Haakon Schwabe, opplyser til Nettavisen at Søderlund ikke har trent for fullt med resten av laget ennå etter at han fikk en kjenning i lysken. Det er derfor usikkert om han kommer til å rekke oppgjøret mot rivalene fra Bergen.

Schwabe forteller videre øvrige spillere, bortsett fra Erik Botheim, er i vanlig trening.

SE LIVE SØNDAG 18.00: Brann - Rosenborg

Full oversikt: Direktesendte treningskamper på NA+