RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bendtner til røntgen etter smell mot LSK


Nicklas Bendtner i aksjon for Rosenborg mot Lillestrøm onsdag.
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
Nicklas Bendtner i aksjon for Rosenborg mot Lillestrøm onsdag. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Rosenborgs Nicklas Bendtner fikk en smell i kneet i 3-0-kampen mot Lillestrøm. Dansken sendes til røntgen, men frykter ikke for VM-deltakelsen, skriver Adressa.

Bendtner, som scoret ett av målene da RBK slo LSK 3-0 på Lerkendal 16. mai, er tatt ut i Åge Hareides danske bruttotropp til VM i Russland. Hareide likte neppe å se at spissen fikk en smell i kneet i duell med Lillestrøms Marius Amundsen onsdag.

– Kneet ble stivt til slutt, og jeg tenkte at om vi fikk 2-0 så ville jeg gå av. Med tanke på det som skjer fremover, med VM og de tingene der, er det ingen vits i å ta noen sjanser. Det er en liten hevelse, og jeg skal ta en røntgen av det på fredag. Men jeg tror det er OK, sier Bendtner til Adresseavisen.

RBK og Bendtner ligger på annenplass i Eliteserien, fem poeng bak Brann.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere