RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benekter Cisse-krangel

Liverpool-manager Rafael Benitez benekter problemer med Djibril Cisse, i tillegg til å forsvare overgangstaktikken på Anfield.

Etter at ryktene gikk om at Cisse var på vei bort fra Anfield har det blitt spekulert i om franskmannen er misfornøyd i klubben. Det ble spekulert i overgang både til Newcastle og Marseille, men 24-åringen forble hos de røde.

- Jeg har ikke noe problem med Djibril, fortalte Benitez til klubbens hjemmeside.

Cisse, som er tidenes dyreste spiller i Liverpool, mener selv at han ikke får spille i egen posisjon, men på høyresiden, og tror dette ødelegger sjansene hans for VM-spill med Frankrike

- Det viktigste når overgangsvinduet er stengt, er at spillerne vet at de skal bli. Cisse vet hva han skal gjøre for oss; jobbe hardt, prøve å score mål, holde seg i form hele sesongen og ikke la noe distrahere han. Han vet hva vi vil ha av han, la Benitez til.

Liverpool-manageren har også blitt kritisert for ikke å hente Michael Owen tilbake til Anfield.

- Vi kunne ikke betale mer for en spiller enn det han er verdt, sa Benitez.

Heller ikke Benfica-spilleren Simao Sabrosa klarte Europamestrene å kjøpe før overgangsvinduet stengte, men sjefen selv er fornøyd med at Liverpool ikke har sløst med pengene i sommer.

- Vi ville ikke signere spillere vi ikke trengte. Vi prøvde, men av ulike grunner, ville ikke klubbene selge. Vi ønsket oss en høyreving og en midtstopper, alle vet det, men når noen sier vi ventet for lenge, så stemmer ikke det, vi jobbet hardt hele sommeren.

- Hvis man ser på troppen nå, er den mye bedre enn i mai. Vi er europeiske mestere, og derfor er bare visse spillere gode nok, forsvarte spanjolen seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere