RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benekter pengegave til Mikel

Chelsea benekter på det sterkeste at de har lokket John Obi Mikel med penger.

Den engelske avisen The Observer skriver pinsehelgen at Chelsea benekter ryktene om at de ga John Obi Mikel en pengegave på 80.000 pund - 950.000 kroner - i fjor, for å velge londonklubben framfor Manchester United.

Lyns stortalent skrev under for Manchester United 29. april, og skal ifølge denne avtalen melde overgang januar neste år.

Denne avtalen har fått flere agenter til å se rødt. Rune Hauge viser til en kontrakt hans selskap Profile Sport har med Lyn, som slår fast at Lyn ikke har rettigheter til å selge John Obi Mikel. Lyn hevder denne avtalen ikke er gyldig.

Samtidig har Manchester United bedt Premier League om å granske hvilken rolle Chelsea har i vårens mest omtalte fotballsak.

The Observer skriver at uansett hva som har skjedd, har John Obi Mikel fått penger i hendene.

Mikel er født og oppvokst i Jos, nord i Nigeria, hvor faren jobber i transportindustrien. Mikels familie har flyttet fra et beskjedent hus til et større bolig i en mer velstående del av byen, og John kjøpte ifølge avisen også en Mercedes både til seg selv og faren Michael Obi før han dro til Norge.

Michael Obi hevdet at han for ett år siden fikk penger for å overtale sønnen til å skrive under for Chelsea, og at John også mottok en stor sum. Dette benekter Chelseas kommunikasjonssjef Simon Greenberg.

- Chelsea har overhodet ikke betalt noen penger. Ingen penger har gått fra Chelsea til John Obi Mikel eller hans far, sier Greenberg til den engelske avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere