RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benfica får sin hevn

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Et noe svekket Lyon får det tungt i Portugal. Her er dagens andre oddstips.

Øvrige tips tirsdag:
Odds del 1: Dessverre, Ståle - i dag taper FCK
Odds: Lesernes oddstips tirsdag

V5 Forus: Favoritter i kø
V5 Momarken: Tornadoen stormer videre
Lunsjtrav: Tar sin sjuende seier av åtte mulige

Vi fortsetter med Champions League på langoddsen .

Benfica - Lyon
Gruppe B. Benfica vant hjemmekampen mot Hapoel Tel-Aviv oppskriftsmessig 2-0. Ellers har de tapt med samme sifre borte for Schalke og Lyon. Hjemme i Portugal har vunnet alt på hjemmebane, bortsett fra åpningskampen mot Academica Coimbra. 4-0-1 og målforskjell 9-2 er status så langt. Sist spilte vi mot Benfica i Lyon og tjente penger på det, og argumenterte da blant annet med at Benfica er noe svekket siden forrige sesong. Det er de, men på hjemmebane er de fortsatt et av verdensdelens vanskeligste lag å slå. Cardozo og Amorim er etter all sannsynlighet ikke med i dag.

Nå kan du tippe på iPhone

Lyon overbeviser på ingen måte i Ligue 1, men i Champions League står de med 9 poeng på tre kamper og avansementet er nesten sikret allerede. De har slått Hapoel Tel-Aviv på bortebane, Schalke og Benfica hjemme, som sagt. I dag svekkes de offensivt av at Lopez er ute, og det er noe usikkerhet rundt Bastos også. Cissokho, Toulalan, Pjanic og Makoun er også ute.

Det er underlig hvor godt Lyon har klart seg i denne turneringen mens de sliter i hjemlig liga. Lyons forrige bortekamp endte 1-1 mot Arles, som før den kampen sto med 0-0-4 og målforskjell 0-10 på hjemmebane. Lyons fravær øker sjansen for H, et annet element er at Lyon strengt tatt ikke er avhengige av seier her for å avansere. 2,00 på hjemmeseieren er spillbart slik vi vurderer det. Vi setter 200 kroner på Benfica, spillefristen er klokken 20.40.

26. Benfica - Lyon 2,00 3,05 3,10

Klikk her for å levere dette spillet.

Andre vurderinger
Tottenham skal ha gode sjanser i dag, spesielt hvis Bale står frem på samme måte som sist. Van der Vaart og Huddlestone er tilbake, det trekker opp. Over 2,5 mål mener vi det er størst sjanse for i Werder Bremens, Schalkes og Manchester Uniteds kamper. Valencia - Rangers og Rubin Kazan - Panathinaikos tror vi kan gå under 2,5 mål.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere