RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benfica i storform

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Det portugisiske storlaget knuser de aller fleste på hjemmebane. Her er dagens oddstips.

Langoddsen byr på vintersport, håndball og flere interessante fotballkamper. Etter treff til fine 3,90 i går, finner vi fire sannsynlige vinnere i dag. Blant Duisburg, Osnabrück, Kaiserslautern og Benfica velger vi to.

Sportspills meny fredag:
Travtips Jarlsberg: Tonar eller Stiv Kuling

Galopptips Øvrevoll: Tar sin tredje strake

Lesertips: Lesernes oddstips fredag

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

St. Pauli - Kaiserslautern
Ingen form å spore hos hjemmelaget for tiden. 1-1 i forrige hjemmekamp mot Wolfsburg var et høydepunkt etter fire strake tap, og vi var inne på tanken at St. Pauli kunne få til noe borte mot ustabile og skadeplagede Werder Bremen sist helg, uten at vi satte penger på det, og bra var det for St. Pauli brant sjanse etter sjanse mens Werder satte tre av sine.

St. Pauli er nyopprykket og ligger på 14. plass, de har 1-2-5 på hjemmebane totalt. Trener Holger Stanislawski sier ingenting veldig oppsiktsvekkende foran dagens kamp, utover at de skal gå for tre poeng, at de møter et godt organisert lag, og at det er på tide St. Pauli klarer å omsette målsjansene i poeng. I forsvaret soner Markus Thorandt karantene, han er en fast starter og hjemmelaget svekkes således noe defensivt.

Kaiserslautern kom også opp fra 2. Bundesliga foran denne sesongen. De åpnet sesongen med to seire, deretter fulgte en rekke med 0-1-6, men nå har formen meldt seg igjen og de har 4-1-1 på de seks siste. 3-1 borteseier i Nürnberg ble fulgt opp med kalasseier 5-0 over Schalke sist helg. 2-0-5 på bortebane totalt er ikke skremmende godt, men laget ser ut til å være i bedre form enn på lenge. De kan stille samme lag som vant 5-0 sist. Den greske U21-spilleren i forsvaret, Athanasios Petsos, er suspendert, men det var han også sist.

Innbyrdes oppgjør:

22.02.2010 Kaiserslautern - FC St. Pauli 3 - 0
20.09.2009 FC St. Pauli - Kaiserslautern 1 - 2
23.02.2009 FC St. Pauli - Kaiserslautern 2 - 0
12.09.2008 Kaiserslautern - FC St. Pauli 4 - 1
06.05.2008 Kaiserslautern - FC St. Pauli 2 - 0
30.11.2007 FC St. Pauli - Kaiserslautern 3 - 4

Her møter St. Pauli en annen opprykker på hjemmebane og det er grunn til å tro at de vil spille offensivt og gå for seieren. Det kan fort straffe seg mot et godt organisert Kaiserslautern med spisser som virkelig har funnet formen. Historien viser at St. Pauli sjelden lykkes mot dagens motstander og slik situasjonen er nå frister det med et spill på B til 2,65 i odds. Dette objektet kan spilles som single, men vi bruker det i en dobbel.

Nå kan du tippe på iPhone

Benfica - Olhanense
Benfica ligger på 2. plass, men er langt bak Porto i portugisisk Primera Divisiao, og trenger seier i hver eneste kamp for å ta seriegullet. På hjemmebane har de 5-0-1 og målforskjell 13-2. I hjemmekamper mot lag fra nedre halvdel av tabellen har de vunnet 4-0, 2-0 og 3-0. De er involvert i Champions League, der de sliter litt i gruppe med Lyon og Schalke, men begge hjemmekampene hittil er vunnet, 4-3 mot Lyon og 2-0 mot Hapoel Tel-Aviv. På tirsdag spiller de hjemme mot Schalke.

Trener Jorge Jesus var fornøyd med laget etter 3-1 borteseier over Beira-Mar sist helg, Beira-Mar som ikke hadde tapt på hjemmebane frem til da. Midtbanespiller Ruben Amorim og spissen Oscar Cardozo var tilbake i laget og det ga umiddelbar positiv effekt. Den eneste spilleren som er usikker før dagens kamp er i følge Jesus den offensive midtbanespilleren Pablo Aimar, som må sjekkes nærmere kampstart.

Olhanense nærmer seg midten av tabellen, takket være gode prestasjoner på hjemmebane. På bortebane har de 0-3-3 totalt. De har et av divisjonens tetteste forsvar og er ikke noe enkelt lag å møte, men har dog tapt bortekampene mot Porto 0-2 og 1-3 mot Braga, og sist helg ble det 0-1 mot Pacos Ferreira. Av dem som spilte den kampen er Vinicius og Mauricio ikke med i troppen denne gangen, ser det ut til.

Benfica er et formidabelt hjemmelag i Portugal, de skaper nesten alltid mange målsjanser og vinner ofte hjemmekampene klart. Med bortimot skadefritt hjemmelag skal Olhanense være rimelig sjanseløse, slik de var i tilsvarende oppgjør forrige sesong, som endte 5-0. Norsk Tipping tilbyr kun en handicapvariant på denne kampen, men vi mener Benfica har gode sjanser til å vinne med minst to mål i dag, og spiller H i objekt 27 til 1,55 i odds. Vi får en dobbel til 4,11 i odds og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 20.25.

21. St. Pauli - Kaiserslautern 2,30 2,95 2,65
27. Benfica - Olhanense SC (0-1) 1,55 3,50 3,15

Total odds 4,11

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere