Gå til sidens hovedinnhold

Bengt blir ut sesongen

Fredag ble det klart at Brann-spiss Bengt Sæternes blir i Bergen for å kjempe om gull.

(iBergen.no): Brann-spissen Bengt Sæternes går ikke til noen andre lag før kontrakten hans med Brann går ut 31. oktober.

Det bekrefter sportslig leder Roald Bruun-Hanssen til iBergen.no fredag ettermiddag.

Blir i Brann
- Bengt blir hos oss ut kontraktstiden. Nå skal han prestere sitt beste for at Brann og hjelpe klubben å nå det målet vi ønsker, slår Bruun-Hanssen fast.

Det pikante i kontraktsituasjonen hans er at avtalen går ut før sesongen er over. I verste fall kan Sæternes komme til å miste det som kan bli seriefinalen på Alvheim mot Tromsø og en eventuell cupfinale.

- Om det skulle stå på cupfinale og seriefinale så regner jeg med at det ikke blir noe problem å få en kontraktsforlengelse, sier Roald Bruun-Hanssen.

Det er ikke klart hva som skjer når sesongen er over og Sæternes dermed er Bosman-spiller.

- I første omgang er vi fornøyd med å få Bengt med oss ut sesongen. Han er en viktig spiller i begge 16-meterne og en spiller som har prestert godt for Brann. Etter sesongen står begge parter fritt til å gjøre som de vil, vi har ikke tatt det lengre enn det, sier Bruun-Hanssen.

Dropper utlandet
Det som så ut til å kunne bli en rask overgang til Odense, som torsdag skal ha lagt inn bud på spilleren, går dermed i vasken i denne omgangen.

Da iBergen.no tok kontakt med Odenses sportssjef Kim Brink, virket han tydelig skuffet, men ville ikke kommentere noen av spørsmålene vi hadde.

Ettersom Sæternes har under seks måneder igjen av kontrakten med Brann kan han ha signert en avtale med en annen klubb, gjeldende fra avtalen med Brann er gått ut.

Sæternes har så langt ikke svart på iBergen.nos henvendelser.

LES OGSÅ: Winters: - Forlater Brann

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter