Benitez: - Ikke takle så hardt

Liverpools manager har bedt klubbens nye midtstopper Daniel Agger om å ikke takle så hardt på trening.

04.04.06 14:49

Dansken som kom til Anfield for rundt 60 millioner norske kroner i januar, skal være i overkant ivrig etter å imponere sin nye manager Rafael Benitez.

- Dette er ikke slik vi gjør det her, Danny. Vi takler ikke så hardt på trening, skal manageren ha sagt til Agger, ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Den danske midtstopperen er blitt bedt om å spare på taklingskraften til motstanderne i Premier League.

- Det er det stikk motsatte av hva jeg har vært vant til i Brøndby - hvor vi ga alt på trening, hver gang. Her i Liverpool virker det som en ønsker å spare seg til kampene, sier Agger.

Daniel Agger er en spillende midtstopper, men har vist i sine få opptredener for de røde fra Merseyside, at han også mestrer det fysiske elementet ved engelsk fotball.

- Jeg personlig synes den harde spillestilen er måten å spille fotball på. Mange er kanskje uenige med meg, men nettopp dette er jo årsaken til at jeg kom til England.

Om Rafael Benitez' uttalelser sier Agger følgende:

- Han er en veldig bestemt og særegen manager. Han er ikke av den engelske skolen - det er sikkert. For øvrig er han mye involvert i alt vi foretar oss, sjøl om han ikke er til stede under samtlige treninger, avslører den danske hardhausen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag