RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benitez: - Jeg tar ut laget!

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Liverpool-manager Rafael Benitez nekter å høre på andres bønner.

Bakgrunnen for uttalelsen er Bolton-manager Gary Megson, som tidligere i uken gikk ut og ba Benitez om å velge et så godt lag som mulig foran Premier League-matchen lørdag.

Bolton og Fulham kjemper begge med nebb og klør for å overleve i det øverste seriespillet i England, Bolton med to poeng og Fulham med fire opp til Birmingham på sikker plass.

Tenker på Chelsea
Men Liverpool møter også Chelsea i semifinalen i Champions League på tirsdag, og Bolton-manageren er redd Benitez vil gjøre det samme som i fjor. Da lot han spillerne hvile mot Fulham på samme tid i sesongen. Han fikk senere kritikk for ikke å ha spilt med det beste laget.

- Jeg kommer til å tenke litt på Chelsea. Jeg har spillere jeg ikke vil risikere, og det er nok kvalitet i laget til å slå Fulham, fastholder den omstridte spanjolen overfor BBC.

- Hva gjorde de lagene i de forrige kampene? De tapte. Så jeg føler noen ganger at det er bedre å se på deg selv og hva du gjør. Lagene har 38 kamper å spille hver sesong. Det er nok. Man er ansvarlig for di egen suksess, konkluderer han.

- Behold integriteten
Megson har tidligere uttalt at Liverpool kommer til å ha mye å si, knyttet til hvilke lag som rykker ned.

- Vi håper Rafael Benitez vil beholde Premier Leagues integritet gjennom laguttaket, sier han til BBC. Men Benitez kontrer:

- Jeg vil bruke spillerne jeg tror vil være gode nok til å vinne denne kampen, og neste kamp, og neste kamp. Jeg tror 38 matcher er nok til å enten ha eller ikke ha suksess.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere