RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benitez: - Sjansesløseri!

(Scanpix/EPA)
Sist oppdatert:
Rafael Benitez mener Liverpool gjorde mer enn nok for å vinne mot Newcastle.

Newcastle - Liverpool 2-1:

Liverpool skapte flere store sjanser i første omgang på St. James' Park, men gikk til pause med 1-1. Det irriterer manager Rafael Benitez grenseløst:

- Vi skapte nok sjanser til å vinne kampen, og burde ledet med tre eller fire mål til pause. Men vi slapp inn et dumt mål, og lagde senere en dum straffe. Etter det var det vanskelig å vinne.

Synderen Riise
Det var for øvrig John Arne Riise som var synderen da Newcastle fikk sin avgjørende straffespark i det 69 minutt.

- Når du spiller på bortebane og får såpass store sjanser som vi fikk i førsteomgang, da må du avgjøre kampen, avslutter en skuffet spansk manager.

Dette var for øvrig første gang Liverpool har tapt i ligaen etter å ha tatt ledelsen - med Benitez som sjef, riktignok.

Newcastle-sjef Glenn Roeder var mest opptatt av å støtte Celestine Babayaro etter kampen. Nigerianeren mistet broren sin under et døgn før oppgjøret mot Liverpool.

- Celestine ringte meg i går kveld og fortalte at lillebroren hans hadde dødd av tuberkolose. Etter å ha snakket med sine eldre brødre kom de frem til at lillebroren ville ha ønsket at Celestine skulle spille - og det gjorde han, sier Roeder.

Gjorde det samme
Den tidligere West Ham-sjefen kjenner seg igjen i Babayaros situasjon.

- Jeg vet akkruat hvordan han hadde det, for jeg gjorde det samme da min far døde. Derfor ventet jeg på ham spesielt da lagene gikk av banen etter full tid, avslutter Roeder.

Liverpool er nummer tre i Premier League med 50 poeng på 27 kamper - ti poeng bak Chelsea. Newcastle er nå nummer ni, med 36 poeng på 27 oppgjør.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere