Benitez hudfletter Hodgson

Foto: Scanpix/AFP

Den gamle Liverpool-sjefen mener etterkommeren ikke vet hva han gjør.

01.11.10 23:13

Roy Hodgson har ikke akkurat blitt den folkehelten i Liverpool som man hadde håpet på. Under streken før helgas oppgjør mot Bolton, utslått av ligacupen, og med kun åtte seire på 18 forsøk er fasiten så langt.

Slikt er ikke bra nok for Englands mestvinnende klubb, og nå tar gamlesjefen Rafa Benitez bladet fra munnen. Han mener nemlig Liverpools problem er deres nye trener, og ikke deres nylig avgåtte, amerikanske eiere.

- Hr Hodgson forstår ikke, sa Benitez på pressekonferanse i London.

- Hver pressekonferanse (Hodgson har) blir bare verre. Han prater om ting han ikke vet noe om.

- Hodgson forstår ikke
Rafael Benítez har i den siste tiden likt å lire av seg Eric Cantona-aktige metaforer. Mandagens show i London var ikke noe unntak. Om Liverpool-manageren sa han blant annet at han «ikke kunne se en prest på et fjell av sukker».

- Kanskje har han ikke vært i Liverpool lenge nok. Vi ga fansen stoltheten tilbake, vi kjempet for fansen, for klubben og for våre spillere.

- Kanskje forstår han ikke dette, undrer den ferske Inter-sjefen.

Vil ta Hodgson i skole
Sjenerøst nok vil Rafael Benítez hjelpe sin etterfølger.

- Jeg skal forklare ting for ham. I stedet for å prate om det ene eller andre, bør han konsentrere seg om de spillerne han har, og forsøke å gjøre sitt beste.

- Han har en jobb å gjøre, bemerker Inter-sjefen kjølig.

Som vanlig var spanjolen også ivrig på å forsvare sitt ettermæle på Anfield.

- Jeg gikk 100 millioner i overskudd på overgangsmarkedet, og forlot klubben med en stall som var verdt tre milliarder, og som hadde 13 landslagsspillere.

- De har kjøpt ni nye spillere, og i stedet for å snakke om kvaliteten på de nye og gamle spillerne, bør han fokusere på jobben sin, å gjøre det beste ut av det.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet:

Mest lest på Sport

Annonsebilag