*Nettavisen* Sport.

Benitez ønsker flere kjøp

Foto: AFP/Scanpix

I kveld blir det avgjort om Liverpool får delta i årets Champions League. Pengene som eventuelt følger med, vil manager Rafa Benitez bruke på flere spillerkjøp.

24.08.04 11:13

Liverpools spanske manager avslører på klubbens egne sider at han gjerne vil forsterke laget ytterligere. Men det blir trolig ikke før overgangsmarkedet åpner i januar. Og forutsetningen er at klubben får inntektene som følger med spill i Champions League.

- Det er veldig viktig for klubben, spillerne og supporterne at vi er i Champions League. Vi vil vite at gode lag og tester venter oss. Anfield trenger å se de beste lagene. Og selvfølgelig er pengene også viktige, sier Benitez.

Leder 2-0
- Bank i bordet; Jeg håper å få litt av pengene til å kjøpe spillere i januar, hvis vi kvalifiserer oss. Men hvis spillerne gjør det bra, vil jeg kanskje ikke ha behov for å kjøpe noen, legger han til.

Liverpool leder 2-0 fra det første møtet mot AK Graz, og har tirsdag kveld fordelen av hjemmebanen. Benitez tror likevel ikke at de 11 han sender ut på Anfield i kveld, vil ta lett på oppgaven.

- Hvis vi vinner denne kampen, er vi klare for Champions League. Vi må vinne denne kampen, for fansen vil at vi skal gå til semifinalen, eller kanskje finalen, tror 44-åringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.