RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benitez på pub med fansen

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
En gjeng Liverpool-supportere traff Rafael Benitez utenfor et hotell i Köln, og inviterte manageren med på pub. Der fikk Benitez en opplevelse han aldri kommer til å glemme.

Hvis Rafael Benitez hadde noen tvil om hva Liverpool-fansen mener om ham, forsvant den tvilen på tirsdag. En gjeng fans oppdaget den spanske Liverpool-manageren på Hyatt Hotel i Köln, og inviterte ham med på pub for å se tirsdagens Champions League-kamper.

Og Benitez takket ja!

En stund ble han stående utenfor Jameson's Irish Bar i Köln, før ryktet begynte å spre seg blant den tilreisende Liverpool-fansen inne på puben. Så gikk han inn.

- Det var som om Jesus kom inn, forteller Alan Baynes, en skoleinspektør fra Kirkby som var på puben.

- Stedet gikk amok. Rafa kom inn sammen med et par karer, og så snart han hadde kommet inn, headet Hernan Crespo ballen forbi Tim Howard og Manchester United var på vei ut av Champions League. For et øyeblikk! United så godt som ute og Rafa var på samme pub! Det var Shankly-isk! sier Baynes til Liverpools offisielle hjemmeside.

Mens Benitez stod der og så på det som må ha vært 500 Liverpool-fans, startet noen en sang bakerst i lokalet: «The famous Rafa Benitez went the pub to see the lads and this is what he said, Who the **** are Man United? Who the **** are Man United? Who the **** are Man United when the Reds go marching on!».

- Han virket helt forbløffet over det han så. Han drakk ikke, som vi andre gjorde, men det trengte han heller ikke, sier Chris Brannan, en supporter fra Tuebrook som har fulgt Liverpool siden de spilte i andredivisjon.

- Tenk deg at du er Rafael Benitez. Du er en spansk manager som ikke helt vet hva Liverpool-fansen står for, og der er du plutselig i en pub i Tyskland etter to store tap og plutselig står 500 skikkelige gutter og synger navnet ditt. Det var som noe fra Palestina. Han betyr så mye for oss, mener Brannan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere