Benitez raste mot dommeren

Foto: SCANPIX/REUTERS/Eric Gaillard

Liverpool-manager Rafael Benitez var rasende på dommer Claus Bo Larsen etter 0-1-tapet for Monaco i Champions League i går kveld.

24.11.04 07:59

MONACO - LIVERPOOL 1-0: Ballen slo borti hånden til Javier Saviola da han scoret kampens eneste mål i Champions League-møtet mellom Monaco og Liverpool. Nå raser et samlet Liverpool mot den danske dommeren Claus Bo Larsen som ikke annullerte målet.

- Folk over hele verden så at det var hands. Linjemannen så det, fansen så det og til og med dommeren innrømmer å ha sett det, raser manager Rafa Benitez til The Sun.

Og får støtte av sin midtstopper Sami Hyypiä.

- Dommeren sa til meg at han så handsen, men blåste ikke for den. Jeg skjønner ikke hva fotball er i ferd med å bli. Jeg kan ikke forstå avgjørelsen. Jeg skjønner ikke hva som skjer i fotball, sier finnen.

Også Monaco-trener Didier Deschamps innrømmer at målet burde vært annullert.

- Jeg har sett TV-bildene og det var hands, sier han.

Men det hjelper ikke Benitez, som mistenker Claus Bo Larsen for å ha en skjult agenda.

- Folk i apparatet mitt gikk og snakket med dommeren etter kampen og han smilte bredt. Det er viktig at en har god samvittighet. Han sa hånden var tett inntil kroppen, men det var tydelig for alle. Jeg vet ikke hvorfor han smilte, sier Liverpool-manageren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.