RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benitez sa unnskyld

Sist oppdatert:
Liverpool-manager Rafael Benitez ba fansen om unnskyldning etter at laget tapte 3-6 for Arsenal i ligacupen tirsdag kveld.

- Det er en forferdelig kveld for oss, og alt vi kan si, er unnskyld til fansen. Dette er imidlertid ikke en tid for å legge skylden på noen. Vi vinner sammen, og vi taper sammen. Vi må glemme denne kvelden så fort som mulig, og se fram mot Watford-kampen på lørdag og Champions League, sa Benitez, ifølge BBC.

3-6-tapet kom bare tre dager etter at Liverpool tapte 1-3 for samme lag, men da i FA-cupen. Laget til Benitez ble imidlertid buet ut av fansen.

- Problemet var at vi slapp inn fire mål før pause. Da ble det vanskelig å få kontroll over kampen igjen. Vi trengte et tidlig mål i 2. omgag, men klarte ikke det. Når vi først scoret, var Arsenal flinke til å holde ballen i laget. De gjorde det vanskelig for oss, la han til.

Julio Baptista ble den store helten for Arsenal tirsdag kveld med sine fire nettkjenninger. Og manager Arsene Wenger var fra seg av begeistring for det unge laget.

- Disse gutta har jobbet veldig hardt for å bli en del av laget, og for å gjøre det vi vil at de skal gjøre. De har vist en herlig mental styrke, og jeg er veldig fristet til å bruke mange av dem i semifinalen mot Tottenham, sa franskmannen etter kampen.

Han tror klubben har en lys fremtid.

- Vårt mål er å holde disse spillerne sammen og beholde den rette lagånden. Da har vi en stor sjanse i fremtiden, mente han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere